Nostalgi

Kusinen dubmood har släppt en riktigt het chip för gruppen razor1911s demo-sektion. Han och hans bror Erik är tuffa killar som har jobbat med ANSI/Ascii-grafik och chipmusik under hela sina respektive uppväxter. Glöm inte heller lyssna på dubmoods remix på svenska akademins låt “vakna”. Det är lite svårt bedöma Eriks skills utifrån hans flash-portfolio på elapse.se eftersom den har lite klent med material. Han verkar jobba med den under sin utbildning på Hyper Island. Eftersom jag inte kan hitta några av hans tidigare grejer låter jag det vara osagt, men se upp alla flashdesigners.

PS. Tewonder söker en utvecklare för att hjälpa Fabian ta över världen. Gillar du Stockholm, hundar, öl och internet är det jobbet för dig. DS.

PPS. På lördag blir det Göteborg med milko (hör av er om ni är sugna på att hänga med ut på en öl i sveriges nästa största stad) och nästa vecka nätverkande i Stockholm med SEO-forum och Dan. Simon har lovat att bjuda på tilltugg. DS.


4 Responses to “Nostalgi”

 1. dubmood Says:

  Aioli Kusinen! Eriks asciimaterial finns på http://www.razor1911.com/sharque/

  fan vad fräckt det är med internet där mailen trillar in automatiskt när någon länkar till min blogg. I like!

 2. Martin Says:

  Nice nostalgitripp med chipmusik, blev sugen på att kolla Mindcandy Vol1 å dricka pilsner.

 3. Martin Gustafsson Says:

  Du glömde att skriva att vi har pingisbord också, Hjalmar.

 4. Webmoney » SEO tr Says:

  [...] mer om vad andra skriver om tr

Leave a Comment


× nine = 45

Subscribe without commenting